Copyright© 1995-2017 Vladimir Kreća and Independent Authors

Robert Marić

Ovdje možete uživati u nekih pedesetak YELLOW CANTUNa koje Vam Robert poklanja srcem i perom!

Yellow Cantun 2017 (003)

 SPERMBANK


SPERMBANK_ILCIC_GESTAPO.jpg1.


 Sin Papan taman da ide u zahod, kad upali neki u kožnatim Ustapo mantilima i da su čuli da se ovdje rade nedolične radnje,  a zna se da je u tijeku potpisivanje peticije za zabranu svake nedolične radnje, pa bilo to i u zahodu.


 Uto se iz zahoda čulo: Ajme, ufff, evo ga, sad će.


 I glavni od Ustapa, oberdrkmanfuhrer Ilčić provalio u zahod i da aha, uhvatili smo te na djelu. Oaaasti koji hrast. A sin Papan, da nije to ništa, povirite u zahodsku školjku, vidit ćete onda koji je to grozd.


 Oberdrkmanfuhrer, da dosta mu je i ovo što je vidio, vodite ga u kamion, neće oni tu nama raditi radnje, a ja moram čas u zahod, potreba mi je velika. Ušao je unutra, pa se čulo, šljap, šljap, šljap, šćanf,. šćanf, aaa, ja, jaaa, jaaa, šljap, šljap...

 Zakonita došla do vrata i da šjor Ilčiću, jeli vam dobro, jeste gotovi, moram navuć tange.


 Onda se začulo: Jaaaahahaaaa, šljap, šljap...


 Onda Zakonita počela vikat, da alooo, izlaziiii, nije ti to spermbank.


 Izašao i da šta je, šta gledate? Ajmo, mrš, stoko sitna!


 Ali, velika vam je mrlja - rekla mu je Zakonita.


 Pa, šta onda, mrlja, ko mrlja. Svi imamo mrlje u biografiji.


 Ma, ne u biografiji, nego na gaćama, tu gore. Jeba teeee, šta ste ga iskrcaliii. Pa vi stvarno niste nikad... Vidi ovoooo, rekla mi je Zakonita, pa ovi stvarno nije nikad...


 Ajd, pusti čovika na miru. Niko od toga nije umra, je li tako, he, he, šjor ober...he, he...2.


 Papana su ispitivali oberdrkmanfuhrer i šturmanbrkman: Govori, tko su ti kompanjoni! S kime to radiš? A Papan, da to radi sam, u zahodu, a di bi. Kad mu dođe, je li.


 Onda su donijeli kantu s vodom i da sad ćemo vidit radiš li to  ili ne. Pa su mu potopili ich ich, pa ona poplivala, a oberdrkmanfuhrer Ilčić, da evo vidite, sve prazno, mućak. Pa, kako ćeš se onda razmnožavat kao zec, ono kako su braća Poljaci preporučili, ako su ti ajne klajne ich ich prazna, jawohl! Halt!


 Onda ga je oberdrkmanfuhrer opalio jedan put, pa drugi put i da priznaj da ste planirali da ova kompletna naša liepa svrši i da vi dođete na vlast.


 Papan, da ne znam o čemu vi to.


 Znaš ti to.


 Papan, da ne obraćajte mi se sa Tito. I šta se stalno mene vataju za toga Tita, jeba te. No posseraaan! - uzviknuo je naš sin Papan, držeći ruke na guzici, i skočio kroz prozor taman na kamion sa slamom koji je vozio Bata Živojinović i pobjegao u šumu.


Bata se nasmijao i rekao: Das ist Malter!

Ovdje možete uživati u nekih pedesetak YELLOW CANTUNa koje Vam Robert poklanja srcem i perom!

SIR OLIVER GREGURIĆ

 

Mi imamo doista supermene kad je u pitanju bez odgovora gospodarski i ini kriminal i njegovi kapitalci.


Zanimljiva je pojava kako se jedan broj optuženih i gotovo osuđenih, tik pred suđenje teško razboli, pa čak dobiju i  kilu, ili još gore, ugradi im se stent, operira prostata...i tko zna što još. I sve to, pred ročište. A ima ih i upucanih, koji, unatoč gelerima u nogama, skaču i plešu. Ovi s kilom već isti dan šetaju i rade svoj posao.


A još je čudotvornije zacjeljenje nakon ugradnje stenta. Tu se već nakon par sati gotovo trči. Pa, tko su ti super ljudi? Odakle su? S kojeg planeta? - govorila je Zakonita, dok je kuhala talog taloga prekjučerašnjeg taloga od kave, da se malo razbudimo od tisućljetnog sna.


I baš da ćemo popiti talog taloga, kad uletio sir Oliver Gregurić i da brzo, jure me neki  iz nekog povjerenstva, a zna se da ja nit luk mirisao nit jeo, evo vam ova torba, sakr...spremite je na sigurno, pa ću ja doći po nju. Jurim, uskuhalo je.


 A je, sir Olivere, evo je uskuhalo, baš da ćemo progutati što je uskuhalo, kao i uvijek. Naučili smo gutati.


 On, da nije mislio na to uskuhavanje, ajd, juri, žuri, tako mu privatizacije u prahu.


 I odjurio, a talog nije ni okusio, nit je možda znao da postoji talog, mi koji pijemo talog, mi od kojih je talog napravio talog, mi koji.... Torbu smo spremili na sigurno, toliko sigurno, da je ni on neće pronaći, jer nam je jučer rekao šjor Škegro Oliver da ako dođe sir Oliver Gregurić s nekom torbom, da mu javimo, pa će je on preuzeti.


 Tko će znati tu visoku ekonomiju.SIR_OLIVER_GREGURIC.jpg

KLIKNI NA ŽUTU FACU ZA YELLOW CANTUN 002

RobertYC002 KLIKNI NA ŽUTU FACU ZA YELLOW CANTUN HOME Robert Marić Klikni na YC (Yellow Cantun) broj za najkraći pristup željenom Yellow cantunu: YC001**YC002**YC003**YC004**Yc005**Yc006**Yc007**