Ovako smo izgledali do aprila 2013

Copyright© 1995-2020 Vladimir Kreća and Independent Authors

Home

Zakonski uvjeti korištenja ove stranice

HomeHomeGalerija

....ovo je mjesto za fotografiju, uglavnom, ali ne vjerujem da će ikome pasti teško kada se ovdje pojave kompletni multimedijalni uratci naših Originalaca ili ZAŠTO NE baš Vas, naših posjetitelja.

Dakle, ukoliko imate zanimljivu fotografiju, crtež, kolaž, čak i kopiju nekoga staroga dokumenta, novinskoga članka ili cijelih novina (recimo ja bih personalno volio vidjeti kompletno skanirani Sam svoj majstor ili Vjesnikov IZBOR iz sedamdesetih, ali to je samo početak mojega interesovanja!).., najkraće mi Vam ovdje otvaramo prostor da ga zajednički dijelimo sa svima koji u tome nalaze nešto lijepo i korisno.

Primjetili ste da direktnoga "upload-a" nema i tako će ostati još neko vrijeme poradi i Vaše i naše sigurnosti, a i dobroga ukusa: ova stranica jest javna ali je sasvim privatna i mi naše odgovornosti ne prepuštamo nikome. Vama HVALA na razumjevanju. Dakle, umjesto direktnoga "upload-a", pošaljite nam email! HVALA!

Multimedijalni linkovi

meni najomiljeniji je delicast.com ; preporučio bih NE DIRATI reklame na toj stranici, a kvaliteta linkova je odlična

...kako je ova stranica oduvjek bila u radu i eksperimentalna onda je malo jasnije što puno toga nikad nije završeno. Mene to vrlo raduje jer uvjek ima prostora za poneko iznenađenje. Fotografije koje vidite i koje dolaze uglavnom nisu profesionalne: mi ciljamo spontanost, život kakav jest, dokumente i dokumentarnost, prostor, okoliš, prirodu i sasvim slučajne scene i situacije. Od danas ovdje je samo prva foto galerija sa 15 fotografija. Uskoro puno više!

...fotografije koje su obilježile ovu stranicu zadnjih petnaestak ljeta

audio zapisi,

 ….na ovim stranicama smo imali vrlo mali broj zvučnih zapisa što namjeravamo promjeniti.

Na samom početku smo odlučili pregledati sve stare zapise koji će nakon potpune inspekcije biti svi prezentirani na jednom mjestu i dostupni preko linka na ovoj stranici.

U medjuvremenu, imate li nekakav zgodan audio zapis, pošaljite nam ga. HVALA!

besplatni radio i TV na internetu

nije realno očekivati da će Vas fotografija obogatiti: gotovo je nemoguće naći nekoga bez foto aparata, kamere, i svih drugih tehničkih čuda danas što rezultira MILIONIMA novih fotografija (i filmova!) na internetu BAŠ SVAKI DAN...

Ne nasjedajte trikovima kako će Vas fotografija obogatiti. Istovremeno, volite li fotografiju, nastavite raditi jer ima nas puno koji vole vidjeti dobar rad

Vaša fotografija na internetu

Više OVDJE

ako kliknete na jednu od gornjih fotografija čećete "Indijance i Bosance" iz 1979.